lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sattumaa!

Pakko ikuistaa tämä sattuma myös täällä! :D Hykertelen itsekseni vieläkin!

Olimme siis muutaman kaverin kanssa katsomassa tapparan peliä yhdessä ravintolassa tänään. (olen niin sanottu wannabe fani, koska herään vasta kun "suosikki" joukkue taistelee kullasta ;P) Tappara hävisi ja tunnelmat olivat hiukan uhmakkaat/riehakkaat kun lähdimme poistumaan keskustasta... No! Kaverin auton taakse, sakko paikalle, oli joku parkkeerannut autonsa niin, että meidän oli vaikea saada auto ajettua pois parkkiruudusta... Kaveri uhos, että soitetaan poliisit paikalle, että auton omistaja saa sakot! Mutta minä halusin toteuttaa "pitkäaikaisen haaveeni" (toisinsanoen kostaa, koska itse sain samantyylisen huomautuksen joskus skootterini parkkeeraamisesta...) ja päätin kirjoittaa lapun:



Noh, pääsimme päivittämään facebookkiin kyseiseen tapahtumaan liittyvän päivityksen... Naureskelimme ja mietimme, että olisi hupaisaa nähdä auton omistajan ilme :D Mutta mites sattuikaan!! Oma äitini oli kavereidensa kanssa syömässä keskustassa, ja puolituntia lapun kirjoittamisen jälkeen äiti soittikin (äiti on porista kotoisin, joten luonnollisestikin Ässäfani):

(voitoniloisena!)
"Hahaa, tais Tappara hävitä! koska meille oli joku kirjoittanut auton ikkunalle lapun, kommentoiden laitonta pysäköimistämme... Ja allekirjoittajina olivat kärttyisät Tapparan fanit!"

Sitä naurun ja epäuskon määrää!!:DDD Mikä on mahdollisuus, että kirjoitan "tutemattomana" lapun omalle äidilleni!!:DD Noh, en tunne kyseistä auton omistajaa, enkä siten autoakaan entuudestaan...

Mutta kunnon naurut saatiin ainakin!:D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti