torstai 14. huhtikuuta 2011

Kun saisi tehdä ihan mitä ikinä haluaakin......

Tuntuu että tällä hetkellä kaikki on päälaellaan. Kaikki suunniteltu on yhtäkkiä aivan nurinkurin ja kaikki tuttu ja turvallinen tuntuu epämiellyttävältä. Ihmiset joista välitän, toimivat aivan kummallisesti.... Ihan kun olisin herännyt joku aamu aivan väärään paikkaan.

Silloin kun ei ole aikaa tai mahdollisuutta, mieleen tulee mitä ihanimpia ideoita. Mutta kun saisi tehdä ihan mitä vain ikinä keksii, ei sitten minkäänlaista ideaa... Lukiossamme on kolmannella luokalla pakollinen päättötyön kurssi. Idea on siinä, että jokainen saa tehdä jonkin projektin, mikä itseään kiinnostaa. Kunhan tekee sen valmiiksi asti. Tekeleistä pidetään näyttely, sekä koululaisille että vanhemmille ja tuttaville:) Vuosien aikana olen nähnyt entisöityjä huonekaluja, maalauksia, sarjakuvia, kirjoja,  vaatemallistoja, sisustus suunnitteluja, erilaisia diplomeja, tanssikoreokrafioita ja ohjattuja näytelmiä....
Itselläni olisi kiinnostusta ohjata ensivuoden näytelmä. Siitä on muutama muukin kiinnostunut ja itselläni on kesä aikas täynnä. Työt pitäisi aloittaa VIIMEISTÄÄN kesällä, joten voi olla että tästä joudun luopumaan...=/ Mietin pitkään myös ihmisvartaloiden maalaamista. Pidän maalaamisesta ja haluaisin kehittyä siinä, joten tämä olisi täydellinen vaihtoehto. Mutta jokin silti tökkii.... Haluaisin kokeilla jotain mitä en ikinä muuten tulisi tekemään, mutta en juuri nyt keksi mitään. En silti mitään liian luontoni vastaista, jotta en jättäisi sitä kesken ja että kiinnostuskin pysyisi mahdollisimman pitkään:) Toivon jonkinlaista valaistumis kokemusta!:)

2 kommenttia: